Чубаров: Росію треба викинути з міжпарламентських асамблей

Чубаров: Росію треба викинути з міжпарламентських асамблей

Укрінформ
Україна повинна зробити все можливе, аби не допустити делегації російських парламентаріїв до роботи в ПАРЄ, Парламентській Асамблеї ОБСЄ та Парламентської Асамблеї Чорноморського економічного співробітництва.

Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат від фракції БПП Рефат Чубаров, виступаючи з трибуни парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Учора ми зробили абсолютно справедливий і вірний крок (щодо рішення про невизнання легітимності Держдуми РФ - ред.). Тепер маємо зробити все, аби спонукати наших партнерів також прийняти подібне рішення. Росія - країна-агресор, яка має бути негайно викинута за межі Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї Чорноморського економічного співробітництва", - підкреслив Чубаров.

При цьому він назвав "дуже символічним" прийняття рішення Верховною Радою про невизнання легітимності виборів до Державної Думи Росії саме в день річниці початку акції громадянської блокади Криму на Чонгарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-