У проекті бюджету видатки на МЗС збільшили майже вдвічі

У проекті бюджету видатки на МЗС збільшили майже вдвічі

Укрінформ
У проекті Державного бюджету видатки для Міністерства закордонних справ України передбачено у сумі 4 042 092,5 тис. грн, у тому числі по загальному фонду - 4 039 501,6 тис. грн, по спеціальному - 2 590,9 тис. гривень.

Такі дані містяться в проекті Держбюджету України на 2017 рік, опублікованому в понеділок на сайті Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

В минулому 2016 році на видатки для Міністерства закордонних справ України було закладено 2 701 411,1 тис. грн. 

У бюджеті, зокрема, передбачено для реалізації МЗС повноважень з проведення зовнішньої політики України, організація і контроль за діяльністю закордонних дипломатичних установ України виділити кошти державного бюджету у сумі 30 000,0 тис. гривень.

За бюджетною програмою "Фінансова підтримка забезпечення міжнародного позитивного іміджу України, заходи щодо підтримки зв'язків з українцями, які проживають за межами України" на 2017 рік по загальному фонду передбачено 77 000 тис. гривень. 

За рахунок зазначених коштів планується провести культурно-освітні та культурно-мистецькі заходи, видати наукові публіцистичні, художні твори та збірки для закордонних українців.

За бюджетною програмою "Керівництво та управління у сфері державної політики щодо зовнішніх відносин" видатки загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі 206 426,6 тис. гривень.

За бюджетною програмою "Внески України до бюджетів ООН, органів і спеціалізованих установ системи ООН, інших міжнародних організацій та конвенційних органів" враховані кошти загального фонду державного бюджету у сумі 611 637,8 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-