Парубій кличе голів комітетів на нараду - скласти план до кінця року

Парубій кличе голів комітетів на нараду - скласти план до кінця року

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій пропонує головам парламентських комітетів провести у четвер окрему нараду, на якій скласти план послідовного поблокового розгляду їхніх профільних питань до кінця року.

Про це він заявив на засіданні Погоджувальної ради після низки виступів голів комітетів щодо необхідності включити їхні законопроекти до порядку денного парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З початку року ми входимо в систему, яка була однією з рекомендацій (місії Європарламенту під керівництвом Пета Кокса - ред.) по реформі парламенту - розглядати питання по блоках. Звичайно, ми не уникнемо того, що будуть питання, наприклад, бюджетні, які треба розглядати поза цією системою. Але давайте проведемо окрему нараду, можливо, у четвер, і складемо план аж до нового року, які блоки йтимуть у якій послідовності, і кожний голова комітету буде мати свою логіку і план дій", - сказав Парубій.

Він нагадав, що на наступний пленарний тиждень за пропозицією голови профільного комітету буде винесено блок питань, присвячених екології, і запропонував головам інших звертатися з пропозиціями, щоб таким чином спланувати свою роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-