Тука: Таранов не знав слів

Тука: Таранов не знав слів "зайнятий" або "це питання не до мене"

Укрінформ
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука повідомив, що дуже засмучений новиною про загибель заступника голови АП Андрія Таранова.

Тука висловив співчуття родині загиблого. Він розповів в Facebook, що з Тарановим його пов'язували щирі та відверті стосунки.

"Дуже сумна новина: загинув Андрій Таранов. Пішла з життя людина, з якою мене пов'язувало щось більше, ніж службові відносини. З першої хвилини ми були на "ти". З першої хвилини я знав - є людина, з якою я можу щиро і відверто розмовляти про будь-які події або обставини, пов'язаних з війною, з оснащенням армії, з роботою спецслужб. Неодноразово ми обговорювали плани тих чи інших спеціальних заходів, пов'язаних з підвищенням обороноздатності країни. Ніколи я не чув від Андрія "Не має часу", "я зайнятий", "це питання не до мене", - наводить його слова сайт 112.

Тука додав, що в понеділок Таранов повинен був вийти на роботу з відпустки.

"Я вже планував нашу зустріч на середу з питань, "пов'язаних з роботою деяких державних підприємств... Не сталося", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Нацполіції у Києві на водному мотоциклі на Дніпрі розбився заступник голови Адміністрації Президента Андрій Таранов. За попередньою інформацією, транспортний засіб, яким він керував, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. Трагедія сталася близько 15-ї години 18 вересня у районі Гаванського мосту.

Андрій Таранов був призначений заступником глави Адміністрації Президента з 26 грудня 2014 року і був відповідальний за роботу з правоохоронними органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-