Порошенко на зустрічі із Жемчуговим та Супруном: “Ми своїх не кидаємо

Порошенко на зустрічі із Жемчуговим та Супруном: “Ми своїх не кидаємо"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко зустрів звільнених з полону бойовиків українців Володимира Жемчугова та Юрія Супруна в Науково-практичному центрі профілактичної та клінічної медицини Держуправління справами.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу

“Сьогодні величезна багатомісячна робота з повернення українських героїв Володі Жемчугова та Юри Супруна, робота, в якій були задіяні і рідні, і близькі, і вся наша група з Тристоронньої контактної групи, і спецслужби, і, безумовно, мої особисті переговори з Путіним призвели до того, що сьогодні після тривалого часу, коли нам не вдавалося витягнути жодного з українських заручників, відпустили двох дуже знакових людей”, - сказав Порошенко під час зустрічі зі звільненими українцями.

Він наголосив: Жемчугов - справжній герой, у полоні йому постійно розповідали, що Україна про нього забула, що за нього не борються, але той не вірив. "І я хочу, аби зараз почув увесь світ - ми своїх не кидаємо”, - підкреслив Президент.

Глава держави також розповів, що зустрічався з іншим звільненим - Супруном - в Іраку у 2005 році. “Коли ми були зняли охорону і йшли покласти квіти на місці загибелі українського журналіста, керівником охорони був Юра. Зараз повернулося так, що я маю велику честь і приємність зустрічати його в Україні, де його дуже чекали”, - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-