Порошенко оголосив конкурс на голів Київської ОДА і низки РДА

Порошенко оголосив конкурс на голів Київської ОДА і низки РДА

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій".

Про це повідомляє прес-служба Глави держави. 

"Документом визначені умови проведення відбору та вимоги до кандидатів, перелік необхідних документів. Конкурс проводиться відповідно до вимог частини другої статті 23 Закону України "Про державну службу", - йдеться у повідомленні.

Згідно з розпорядженням, розглядатимуться кандидатури на вакантні посади голови Київської облдержадміністрації, голів Балтської, Білгород-Дністровської, Іванівської, Миколаївської, Овідіопольської, Роздільнянської, Тарутинської і Татарбунарської районних держадміністрацій Одеської області та голів Кам'янської, Смілянської і Черкаської районних держадміністрацій Черкаської області. Затверджено також умови проведення такого відбору.

Як повідомляв Укрінформ, голови місцевих держадміністрацій призначаються і звільняються з посади Президентом України за поданням Кабінету міністрів. Законом України "Про державну службу" посади голів місцевих держадміністрацій віднесені до категорії "А". Проведення конкурсу на зайняття вакантних посад цієї категорії здійснює Комісія з питань вищого корпусу державної служби, яка за результатами конкурсного відбору вносить Кабінету міністрів пропозиції щодо кандидатів на посади голів місцевих держадміністрацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-