Президент про вибори на Донбасі: Йдеться не лише про

Президент про вибори на Донбасі: Йдеться не лише про "тишу"

Укрінформ
Місцеві вибори на Донбасі стануть можливими лише після втілення Росією політичних і безпекових чинників Мінського процесу, і мова йде не лише про режим припинення вогню.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко, відкриваючи пленарні засідання щорічної зустрічі YES, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорюємо модальність місцевих виборів на Донбасі, які мають відбутися після втілення політичних і безпекових чинників. Не лише припинення вогню", - сказав Президент.

За його словами, наразі українська сторона демонструє добру волю, відповідальність і робить цілком чіткі кроки до мирного врегулювання.

"А що ж Росія робить у відповідь? Відповідь дуже проста - зовсім нічого. І на додачу, вона намагається перекинути відповідальність і провину на когось іншого. Тому ми не будемо залазити у пастку пріоритетності політичних аспектів Мінських домовленостей. Усе це не що інше, як тактика політичної маніпуляції, яку Росія зараз демонструє регулярно. І до речі, вона продемонструвала це не лише в Україні", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-