Клімкін не вірить в обіцянки Кремля припинити вогонь на Донбасі

Клімкін не вірить в обіцянки Кремля припинити вогонь на Донбасі

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін не вірить у будь-які заяви російської сторони про припинення вогню бойовиками на сході України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це глава МЗС заявив журналістам під час відвідання спільно зі своїми німецьким та французьким колегою зруйнованого мосту під Слов'янськом.

"Я взагалі не вірю у будь-які російські заяви щодо припинення вогню. Припинення вогню буде тоді, коли ОБСЄ матиме доступ до всієї території Донбасу і коли зможе працювати 24 години на добу", - заявив міністр.

За словами Клімкіна, спостерігачі ОБСЄ просто поїдуть, подивляться на результати обстрілу з боку НЗФ, а потім ці обстріли знову продовжуються.

"Нам треба допомогти ОБСЄ ефективно працювати. Тому поки буде російська зброя, російські війська і російські найманці можуть скільки завгодно говорити про припинення вогню. Ми насправді вже в односторонньому порядку трималися цього припинення вогню. До чого це призвело? Тому або ми виконуємо "Мінськ", або ця, на жаль, трагедія, а не комедія, буде продовжуватися", - заявив Клімкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-