Гройсман про гроші МВФ: Довіра до України відновлюється

Гройсман про гроші МВФ: Довіра до України відновлюється

Укрінформ
Черговий транш від МВФ – свідчення того, що довіра до України відновлюється та сигнал іноземним інвесторам, що в економіку нашої держави можна та потрібно вкладати гроші.

Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я вітаю рішення МВФ про виділення Україні чергового траншу. Це – свідчення того, що довіра до України відновлюється. Для нашого уряду дуже важливо і те, що на відновлення співпраці з МВФ ми змогли вийти усього за декілька місяців", – написав він.

Також очільник уряду прокоментував можливе припинення співпраці з фондом, оскільки Україна більше року обходилась без кредиту.

"Так, справді, ми застабілізували економічну ситуацію, справді економіка починає потроху виходити з рецесії. Але транш фонду – це не просто допомога, яка потрібна економіці, це ще й сигнал іноземним інвесторам, що в економіку України можна і потрібно вкладати гроші. А разом з інвестиціями у нас з'являться робочі місця", – зазначає прем’єр.

За його словами, стабілізація економічної ситуації дозволяє Україні ставити питання про підвищення соціальних стандартів.

Як раніше повідомляло агентство, рада директорів МВФ ухвалила рішення про виділення фінансової допомоги Україні у розмірі $1 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-