Член Конгресу США: Україна у найближчому майбутньому стане членом НАТО

Член Конгресу США: Україна у найближчому майбутньому стане членом НАТО

Укрінформ
Потужна двопартійна політична підтримка України з боку американського Конгресу, а також адміністрації США не погіршиться після проведення президентських виборів у Штатах, незалежно від того, хто з кандидатів переможе.

Таке переконання висловила в коментарі Укрінформу співголова Українського Конгресового Кокусу США, автор законопроектів про введення санкцій проти Росії Марсі Каптур.

"Питання України, Росії та всієї Східної і Центральної Європи – це питання американської виборчої кампанії", - зауважила конгресвумен.

Більше того, вона висловила переконання, що Україна найближчим майбутнім стане членом НАТО. "У мене немає сумнівів, що Америка збереже свої зобов'язання перед цілою Європою, перед нашими партнерами по Північноатлантичному альянсу, і одного дня, я сподіваюсь ми привітаємо Україну в цьому колі країн (НАТО – ред.)", - наголосила член американського Конгресу.

Вона наголосила, що останнім часом в політичних колах США залишається не менше занепокоєнь щодо необхідності подальшої підтримки України, яка прагне приєднатися до родини вільних демократичних країн.

"Ми залишимося на цьому шляху", - підкреслила Каптур.

Член Конгресу США також зауважила, що вірить у можливість України стати "однією з найбільш провідних країн у Європі". Вона наголосила, що населення країни в понад 40 млн людей, розвинута індустрія, великий агропромисловий потенціал, транспортна інфраструктура, в тому числі морська, є надзвичайно великим глобальним ресурсом. "Ми розуміємо, наскільки масивним і важливим є цей ресурс для України і всього світу", - зазначила конгресвумен.

Водночас, вона підкреслила важливість проведення реформ в Україні, які допоможуть відновити повний потенціал економіки країни та привести її до рівня міжнародної конкуренції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-