Безвіз для України перебуває на етапі остаточного вирішення - Ган

Безвіз для України перебуває на етапі остаточного вирішення - Ган

Укрінформ
Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган запевнив, що питання надання Україні безвізового режиму з ЄС наразі перебуває на етапі остаточного вирішення.

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар спікера українського парламенту Андрій Ковальов, про це Ган заявив на зустрічі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм у Страсбурзі. 

«Голова Верховної Ради України Андрій Парубій провів зустріч з комісаром Європейського Союзу з питань розширення та європейської політики сусідства Йоханнесом Ганом. Єврокомісар Ган запевнив, що питання надання Україні безвізового режиму перебуває на етапі остаточного вирішення», - зазначив Ковальов.

Як повідомляв Укрінформ, голова Верховної Ради Андрій Парубій перебуватиме з візитом у Франції до 17 вересня. Програмою візиту передбачені зустрічі з керівниками парламентів країн Європи, з комісаром ЄС з питань розширення та політики сусідства Йоханнесом Ганом, з головою делегації Європейського парламенту у Парламентському комітеті асоціації Україна-ЄС Андреєм Пленковичем, з президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцом, з президентом Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом, з генеральним секретарем Ради Європи Турбйорном Ягландом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-