Княжицький став співголовою Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

Княжицький став співголовою Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС

Укрінформ
Співголовою Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС від української сторони обрано Миколу Княжицького.

Про це повідомила перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко у Facebook.

"Наступного тижня до Києва приїжджає велика група європейських депутатів, проводимо Парламентський комітет асоціації Україна-ЄС. Напередодні зібралися українською делегацією, щоб обрати нове керівництво. Адже Остап Семерак, наш колишній співголова в ПКА, тепер міністр. "Народний фронт" запропонував на співголову ПКА від української сторони Миколу Княжицького. Делегація підтримала цю ініціативу і проголосувала за", - написала Геращенко.

За її словами, першим заступником голови української частини ПКА стала Марія Іонова.

"Я попросила звільнити мене з цієї посади у зв'язку з обранням віце-спікером, я тепер - рядовий член делегації", - повідомила Геращенко.

Вона також висловила сподівання, що "наступного тижня ми всією українською делегацією привітаємо співголову від ЄС Андрія Пленковича з прекрасними результатами на виборах в Хорватії, де очолювана ним партія показала гарний результат" .

"Разом з колегами по Європарламенту обговоримо безвізовий режим, імплементацію Угоди про асоціацію, хід реформ, питання санкцій проти РФ, ситуацію на Донбасі та в Криму, децентралізацію та багато інших важливих питань", - зазначила Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-