Бійня під Радою: суд відклав засідання на 22 вересня

Бійня під Радою: суд відклав засідання на 22 вересня

Укрінформ
Подільський районний суд міста Києва відклав на 22 вересня проведення підготовчого засідання у справі про організацію масових безпорядків 31 серпня під будівлею Верховної Ради України, за якою звинувачуються 15 осіб, включаючи 10 представників ВО "Свобода".

Про це у вівторок заявив суддя Василь Бородій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд ухвалив відкласти судове засідання на 22 вересня на 10:00 через нез'явлення обвинувачених і захисника", - сказав він.

За словами Бородія, на засіданні у вівторок не з'явилися двоє обвинувачених у справі 31 серпня 2015 року і один адвокат.

Всього по справі в якості обвинувачуваних проходять 15 осіб, серед яких 10 свободівців. Зокрема, це заступник голови ВО "Свобода", голова фракції в Київраді Юрій Сиротюк; керівник Харківської обласної "Свободи" Ігор Швайка; голова Київської обласної "Свободи", керівник фракції в Київській облраді Ігор Сабій; депутат Кіровоградської облради від "Свободи" Максим Дескат; депутат Хмельницької облради від "Свободи" Віктор Бурлик, депутат Броварської міськради від "Свободи" Сергій Бойко, член політради ВО "Свобода" Эдуард Леонов та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-