Турчинов назвав провокацією свій

Турчинов назвав провокацією свій "перехід" у МВС

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов прокоментував чутки про його перехід у Міністерство внутрішніх справ, назвавши їх черговою інформаційною диверсією Кремля.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Розмови про конфлікти в силовому блоці та мій перехід в Міністерство внутрішніх справ – чергова спланована провокація. Сьогодні через окремі мас-медіа була вчинена чергова інформаційна диверсія російської пропагандистської машини на нашій території. Стиль роботи кремлівських провокаторів і їхні заготовки залишаються незмінними – дестабілізувати Україну зсередини, створити штучні конфлікти та посіяти недовіру. Нещодавно за допомогою такої ж тактики російська агентура розхитувала урядову коаліцію, стравлюючи попереднього прем’єра з можливими його наступниками. Тоді "аналітики" відправляли мене керувати урядом. У них нічого не вийшло, бо державницькі сили замість протистояння продемонстрували зрілість і мудрість. Була збережена коаліція, оновлено склад Уряду та скориговано Програму дій", - написав Турчинов.

Він також зауважив, що неправдиві чутки про його нове призначення ширяться у розпал "путінського збройного божевілля" на наших кордонах і на окупованих територіях нашої держави. Тому, на переконання Турчинова, зараз саме той час, коли нам потрібна максимальна концентрація та консолідація, бо ворог робитиме все, аби підірвати віру українців у нашу єдність і можливість дати гідну відсіч окупанту. Для цього він залучає не лише військові засоби, а й широкий арсенал брехні та дезінформації.

"Хочу запевнити усіх негідників, які зазіхають на наш суверенітет і намагаються руйнувати нашу державу зсередини: не витрачайте часу і ресурсів: вас все одно це не врятує, бо ви приречені!", - наголосив секретар РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-