На київському пивзаводі вибухівку не знайшли

На київському пивзаводі вибухівку не знайшли

Укрінформ
Столичні правоохоронці не виявили вибухівку на території пивзаводу, що на вулиці Богатирській.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Працівники поліції закінчили перевірку "замінованого" пивзаводу: жодного небезпечного предмету чи речовини не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Евакуація працівників не проводилась. Інформація належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Оболонського управління поліції. Слідчим відділом вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, згідно зі ст. 259 Кримінального кодексу України, правопорушникові загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомлялося, сьогодні до чергової частини Оболонського управління поліції міста Києва надійшла інформація про замінування пивзаводу на вулиці Богатирській. Зловмисник вимагав викуп у власника, щоби вибухівка не спрацювала.

Крім того,  вибухівку шукали на одній з львівських пивоварень. Повідомлення про замінування пивоварні у Львові також виявилось неправдивим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-