У Панамі знайшли нерухомість Каськіва на півмільйона євро – ГПУ

У Панамі знайшли нерухомість Каськіва на півмільйона євро – ГПУ

Укрінформ
Екс-голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів володіє у Панамі об'єктами нерухомості, вартість одного з яких перевищує 500 тис. євро

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів заступник генерального прокурора Євген Єнін.

"Станом на зараз Каськів перебуває під вартою. Оскільки можливість внести заставу 600 тис. доларів у нього виникла тільки з 9 ранку сьогоднішнього дня за панамським часом. Коли зазначена особа внесе цю заставу, а як ми знаємо, в ході засідання Верховного суду республіки Панама стало відомо, що Каськів володіє об'єктами нерухомості на території Панами. Вартість одного з них перевищує 500 тис. євро", - повідомив Єнін.

За його словами, це лише посилює лінію обвинувачення, бо у всіх постає питання: звідки у пересічного чиновника такі гроші.

"Хотів би продемонструвати обережний оптимізм стосовно цієї справи, оскільки розгляд клопотання про надання політичного притулку уповільнює процедуру екстрадиції на 6 місяців", - наголосив Каськів.

Як повідомлялося раніше, панамський суд 25 серпня заарештував екс-главу Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва на строк до 40 діб.

Водночас вночі 25 серпня Каськів заявив у своєму блозі, що його не затримували і не заарештовували. Він також оприлюднив своє фото з поліцейським.

Про те, що Каськів оголошений у розшук, повідомив глава МВС Арсен Аваков  25 березня.

У 2012 році Каськів підписав угоду на 1 млрд доларів з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясувалося, що цього чоловіка звати Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-