Дружина звільненого губернатора Київщини заявила про його зникнення

Дружина звільненого губернатора Київщини заявила про його зникнення

Укрінформ
Дружина екс-голови Київської облдержадміністрації Галина Мельничук не знає, де перебуває її чоловік і о 4 ранку написала відповідну заяву про зникнення людини в поліцію.

Про це вона розповіла в ефірі "112 Україна".

За словами Галини Мельничук, в останній раз вона розмовляла з чоловіком о 16:30 9 вересня.

Місцезнаходження Мельничука не знають і його помічники.

Дружина розповіла також, що сьогодні вранці прибула до їхнього будинку під Києвом, де з вечора приблизно до 4-х ранку проходили обшуки. Під час обшуків у будинку нікого не було, а першою туди прибула мати Галини.

"Мені повідомили пізно ввечері, що до мого будинку потрапили чужі люди, озброєні, які входять у будинок і нікого не впускають. Вони дозволяли собі робити різні речі, тому, коли я дізналася, що тут, то зателефонувала своїй мамі, вона прибула трохи раніше, я була далеко за містом з дітьми. Вони її не впустили до будинку, дуже некоректним тоном спілкувалися з жінкою і забороняли знімати якесь відео", - говорить Мельничук.

За її словами, правоохоронці приїхали на обшук зі своїми понятими.

"Вони навіть не запустили сусідів, вони привезли з собою понятих", - говорить дружина екс-чиновника, посилаючись на розповіді сусідів.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні опубліковано Указ Президента про звільнення з посади голови Київської ОДА Максима Мельничука.

9 вересня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської облдержадміністрації Ігоря Любко затримали за хабарництво. Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль у цьому злочині керівника адміністрації Мельничука, який кілька днів тому написав заяву про відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-