Кабмін обмежив доступ книг із Росії

Кабмін обмежив доступ книг із Росії

Укрінформ
Кабінет міністрів України схвалив проект закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту"

Таке рішення було прийняте на засіданні уряду в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Законопроектом пропонується внести зміни до трьох законів України про друковані засоби масової інформації, про видавничу справу та про перелік документів дозвільного характеру в сфері господарської діяльності», - сказав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

За його словами, нові зміни покликані заборонити розповсюдження у публікаціях закликів до ліквідації незалежності України, насильної зміни конституційного ладу, посягань на територіальну цілісність, а також пропаганди насильства, війни, комуністичного чи нацистського режимів. Також пропонується заборонити пропаганду позитивних образів країни-агресора та її органів, а також тих, хто підтримує чи виправдовує окупацію території України.

«За цим законопроектом є консенсус у питанні захисту книжкового ринку від підривної продукції. Все це узгоджено», - сказав віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-