Лещенко: За мною ведеться стеження

Лещенко: За мною ведеться стеження

Укрінформ
Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що за ним ведеться стеження і незаконний збір інформації.

Про це він сказав журналістам у Верховній Раді, повідомляє NewsOne.

Він зазначив, що інформація про купівлю квартири з'явилася в ЗМІ у той же день, коли дані з'явилися в реєстрі. Нардеп також згадав про оприлюднені податкові платежі і його фіксації в "Сбєрбанк Росії".

"Саме в той день, коли була зроблена інформаційна атака, ці дані з'явилися в реєстрі. Дані про мої податкові платежі, причому неповні, які є конфіденційною інформацією, також з'являються. Мої відвідування фінансових установ знімається на камеру. Це все ознаки того, що за мною ведеться стеження і незаконний збір інформації", - заявив Лещенко.

Нардеп зазначив, що не проти цього, так як його життя прозоре, однак наголосив, що проти нього ведеться інформаційна війна.

"Це привід замислитися, що проти мене ведеться інформаційна війна. А ведеться вона людьми, які є предметом моїх журналістських і депутатських викриттів. Я багато робив заяв, що стосуються корупції БПП, "Народного фронту". І ці люди, які розгорнули цю ситуацію, є жертвами моєї викривальної діяльності. Вони вирішили діяти так, щоб дискредитувати мене", - додав він.

Як повідомлялося, Сергій Лещенко придбав квартиру в центрі Києва за 480 тисяч доларів. Сам нардеп заявив, що чесно заробив кошти на купівлю квартири і попросив антикорупційні органи перевірити його.

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що НАБУ перевірить законність покупки квартири народним депутатом Сергієм Лещенком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-