Уряд сьогодні планує створити Раду запобігання корупції

Уряд сьогодні планує створити Раду запобігання корупції

Укрінформ
Уряд на засіданні у четвер планує створити Раду з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення.

Порядок денний засідання оприлюднений на Урядовому порталі.

Зокрема, урядовці планують розглянути проекти постанов Кабінету Міністрів про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам, та про затвердження Угоди про співробітництво в галузі сільського господарства між урядами України і Туркменістану.

Заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України - торгового представника України Наталію Микольську планується уповноважити на підписання Протоколу про Правила визначення країни походження товарів до Угоди про створення зони вільної торгівлі між державами - учасницями ГУУАМ.

Імовірно, будуть внесені зміни до положення про порядок призначення та надання населенню субсидій на ЖКГ і паливо.

Кабмін також має намір затвердити склад представників органів виконавчої влади у Національній тристоронній соціально-економічній раді, прийняти рішення про призначення Дмитра Чеберкуса представником уряду України в секретаріаті Договору про Антарктику.

Крім того, уряд має намір розглянути кадрові та ще кількадесят питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-