У Меркель кажуть, що час і місце

У Меркель кажуть, що час і місце "нормандського саміту" поки не визначені

Укрінформ
В уряді ФРН не підтверджують інформацію про те, що наступний саміт "нормандського формату" відбудеться в Берліні.

Про це в середу на брифінгу в німецькій столиці сказав офіційний представник федерального уряду Штеффен Зайберт, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Німеччині.

"Зараз немає ані конкретного тимчасового плану, ані плану щодо місця такої зустрічі", - сказав представник канцлера.

Він наголосив, що така зустріч "залежить від стану виконання Мінських домовленостей". Про це йшлося, а також про те, що зустріч у "нормандському форматі" на рівні глав держав та урядів обговорювалася Ангелою Меркель на полях G20 у китайському Ханчжоу. "Під час зустрічей обговорювалося, у тому числі, і питання можливої майбутньої зустрічі", - підтвердив Зайберт.

Офіційний представник МЗС ФРН Мартін Шефер у свою чергу проанонсував переговори між міністрами закордонних справ ФРН та України в четвер у Берліні: "Український міністр приїжджає завтра в Берлін, в МЗС він проведе переговори з Франком-Вальтером Штайнмайєром, мова піде про кризу в Україні". Після переговорів передбачена прес-конференція.

Раніше повідомлялося, що заступник голови Адміністрації Президента Костянтин Єлисеєв не виключив, що місцем проведення саміту може стати Берлін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-