Парубій відкрив Раду. У залі - 347 нардепів

Парубій відкрив Раду. У залі - 347 нардепів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання парламенту у середу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у сесійній залі зареєструвалося 347 нардепів.

На сьогоднішньому засіданні парламент розгляне проект постанови про звернення Верховної Ради України до Палати представників Конгресу США щодо початку розгляду законопроекту N 5094 "Акт стабільності та демократії в Україні", а також зміни до закону "Про ратифікацію Конвенції про права інвалідів" і Факультативного протоколу до неї.

Крім того, порядком денним передбачено розгляд проектів постанов про перейменування сіл Данине Ніжинського району Чернігівської області та Матроська Ізмаїльського району Одеської області.

У першому читанні Верховна Рада планується розглянути законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо набуття повноважень сільських, селищних, міських голів; проект закону про внесення змін до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об'єктів будівництва, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт.

Депутати також можуть ухвалити у другому читанні проект закону щодо вдосконалення доступу до правосуддя осіб, які утримуються в установах попереднього ув'язнення та виконання покарань, та законопроект щодо забезпечення виконання кримінальних покарань та реалізації прав засуджених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-