Президент не бачить трагедії в ситуативних голосуваннях у Раді

Президент не бачить трагедії в ситуативних голосуваннях у Раді

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів не робити трагедії із ситуативного голосування в парламенті, коли президентські чи урядові ініціативи підтримують різні фракції опозиції чи позафракційні групи. 

Про це Глава держави заявив під час виступу зі щорічним посланням до Верховної Ради України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На початку року ми отримали дуже важливий досвід подолання парламентської кризи. Ми створили коаліцію, обрали новий уряд. При цьому слід навчитися спокійно і без драми сприймати ситуативне голосування в парламеннті, коли президентські чи урядові ініціативи підтримують різні фракції опозиції чи позафракційні групи. Це не трагедія. Це навпаки позитив, коли важливі для країни рішення спираються на підтримку часом навіть конституційної більшості", - сказав Президент.

За його словами, потрібно змагатися не у тому, хто краще пообіцяє людям, а хто краще зробить. 

"Трохи менше трьох кроків нас відділяють від чергових президентських виборів і трохи більше трьох, які залишаються до планових парламентських виборів. Це дає нам можливість позмагатися не у тому, хто краще пообіцяє людям, а хто нарешті краще зробить", - додав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-