Парубій: Низка ЗМІ в Україні працює на державу-агресора

Парубій: Низка ЗМІ в Україні працює на державу-агресора

Укрінформ
Голова ВР Андрій Парубій заявив, що Росія створила й фінансує в Україні інформаційну мережу, спрямовану на дестабілізацію ситуації всередині нашої держави.

Про це він заявив, виступаючи з вітальним словом з нагоди відкриття 5 сесії ВР VIII скликання з трибуни парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Атака також іде на інформаційному фронті. Для цього в Україні Росія створила і фінансує цілу мережу, у тому числі й інформаційних каналів, спрямовану на дестабілізацію політичної ситуації в країні. Підконтрольні державі-агресору та її громадянам деякі ЗМІ займаються свідомою дискредитацією як українських Збройних Сил, так в цілому й українських політичних завдань", - сказав спікер.

Голова ВР наголосив, що Росія сьогодні кинула шалені ресурси на розхитування ситуації всередині України та блокування роботи органів державної влади.

"Обламавши зуби об наших кіборгів, об наших воїнів, ворог сьогодні постановив головну мету - внутрішня дестабілізація в нашій державі, розхитування ситуації всередині країни, блокування роботи органів влади, в тому числі українського парламенту. Головна мета - кинути країну в хаос, у хаос безвладдя, колотнечі й ця тактика Кремля не є новою", - підкреслив Парубій.

Водночас він зауважив, що для протистояння цій агресії РФ українці мають об'єднатися.

"Що ми можемо цьому протиставити? Лише одне - об'єднуйся і перемагай", - додав спікер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-