Кубів обіцяє, що проект бюджету буде в Раді до 15 вересня

Кубів обіцяє, що проект бюджету буде в Раді до 15 вересня

Укрінформ
Кабінет Міністрів подасть до парламенту проект Державного бюджету на наступний рік у визначений законодавством термін - до 15 вересня.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів на засіданні Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу сказати і запевнити від (імені) Прем'єр-міністра України, від уряду, що уряд зробить усе належне, щоб проект Державного бюджету на 2017 рік був зареєстрований у парламенті згідно з Регламентом - до 15 вересня", - сказав Кубів.

Водночас він запевнив, що проект Держбюджету-2017 буде "абсолютно чесним і реалістичним", а вже відразу після реєстрації документа у парламенті урядовці розпочнуть дискусію з народними депутатами щодо його показників.

"Я вважаю, що ті дискусії мають бути на майданчиках профільних комітетів - бюджетного, фінансового, - щоб у встановлений термін цей бюджет мав консолідоване спільне рішення", - зазначив перший віце-прем'єр-міністр.

Він додав, що серед основних пріоритетів бюджету на наступний рік - оборона, продовження децентралізації, відновлення дорожньої мережі, розвиток промисловості, агроіндустрії, енергоефективність, підтримка малих фермерів, освіта, медицина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-