Контактна група домовилась подовжити режим тиші - Оліфер

Контактна група домовилась подовжити режим тиші - Оліфер

Укрінформ
Тристороння контактна група дійшла згоди про необхідність продовження режиму тиші.

Про це у Фейсбуці повідомила прес-секретар представника України Леоніда Кучми Дарка Оліфер, підбиваючи підсумки відеоконференції Тристоронньої контактної групи за участю представників ОРДЛО.

"Під час скайп-зустрічі керівник СММ ОБСЄ, координатор від ОБСЄ в робочій підгрупі з безпеки Ертугрул Апакан, а також офіцери із СЦКК доповіли про стан справ на Донбасі. За підсумками їх звітів можна констатувати: починаючи з опівночі 31 серпня 2016 року і станом на 15:00 1 вересня 2016 року на всій лінії зіткнення режим припинення вогню в основному дотримується. Тристороння контактна група дійшла згоди про необхідність продовження режиму тиші і закликала сторони дотримуватися цього режиму і надалі", - написала вона.

Сторони визнали необхідність продовжити докладати зусиль для того, щоб режим припинення вогню набув сталого характеру. Оліфер зазначила, що питання звільнення заручників залишається найбільш наболілим. "Незважаючи на труднощі, ми продовжуємо робити все можливе заради того, щоб люди повернулися додому", - написала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-