Унікальні розробки КПІ підвищують рівень обороноздатності України – Порошенко

Унікальні розробки КПІ підвищують рівень обороноздатності України – Порошенко

Укрінформ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" імені Ігоря Сікорського робить великий внесок у розвиток вітчизняного оборонпрому.

Про це Президент Петро Порошенко заявив на зустрічі зі студентами та викладачами вишу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"КПІ відіграє надзвичайно важливу роль у забезпеченні обороноздатності держави. Я упевнений в тому та дуже вдячний ученим університету за ті унікальні розробки, які підвищують рівень обороноздатності нашої держави", - сказав Порошенко.

За його словами, ці напрацювання фінансуються і волонтерами, і меценатами, і частково — державою. "Держава в особі "Укроборонпрому", в особі Міністерства оборони ці оборонні розробки купує, проводить випробування та ставить на озброєння. Вони вже допомагають ефективно захищати нашу державу", - додав Президент.

Він подякував за це не лише вченим і викладачам, а й студентам, які беруть участь у цих розробках.

Глава держави наголосив, що КПІ та його студенти активні не лише у цьому - вони, за словами Порошенка, забезпечили перемогу Революції Гідності.

"Студентський рушійний рух був надзвичайно важливим та визначальним. Я хотів подякувати за те, що студенти не залишалися байдужими і роблять все можливе для того, щоб забезпечити ефективний громадський контроль функціонування влади", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-