Українці назвали лідерів

Українці назвали лідерів "президентського рейтингу"

Опитування
Укрінформ
Згідно з даними дослідження громадської думки "Ваша думка: серпень 2016 року", нинішній Президент Петро Порошенко залишається лідером у рейтингу кандидатів на посаду глави держави з підтримкою 12,5%, друге місце займає Юлія Тимошенко з 9,9%.

Відповідні результати опитування презентовано сьогодні на прес-конференції в Укрінформі. Опитування проводилося Центром "Соціальний моніторинг" та Українським інститутом соціальних досліджень їм. Яременка спільно з відділом моніторингових досліджень соціально-економічних трансформацій Інституту економіки та прогнозування НАН України.

Як зазначили автори дослідження, у порівнянні із липнем 2016 року, рейтинг Порошенка зріс на 1,2%, а Тимошенко - знизився  на 1,3%.

За третє місце в рейтингу кандидатів на посаду Глави держави конкурують одразу чотири політика - Андрій Садовий (6,3%), Олег Ляшко (6,2%), Вадим Рабинович (5,9%) та Юрій Бойко (5,6%).

Крім того, якби вибори Президента відбувалися в серпні, Надія Савченко б отримала підтримку 1,8 % громадян, Міхеїл Саакашвілі - 1,2%, Дмитро Ярош - 0,7%.

Водночас, 18,9% респондентів зазначили, що взагалі б не голосували на президентських виборах, а 19,4% - було важко відповісти на це запитання.

Моніторингове опитування населення проводилося 11-16 серпня 2016 року в усіх областях України за виключенням тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, АР Крим. Усього опитано 2016 респондентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-