Поліція розкрила жахливі подробиці вбивства дівчинки у Лощинівці

Поліція розкрила жахливі подробиці вбивства дівчинки у Лощинівці

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники поліції затримали 21-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві дев'ятирічної дівчинки, тіло якої знайшли на території ділянки покинутого будинку в селі Лощинівка Ізмаїльського району.

Про це повідомляє Ізмаїльський відділ поліції ГУНП в Одеській області. 

"В ході первинних слідчих дій було встановлено, що на тілі померлої дитини є сліди згвалтування. Смерть настала від проникаючого поранення гострим предметом грудної клітини, було пошкоджено серце і легені", - зазначили у поліції.

За даним фактом слідчим відділом Ізмаїльського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 п.2, п.10 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тіло неповнолітньої направлено на судово-медичну експертизу.

Як зазначається, наразі зловмисник, який підозрюється у вбивстві дев'ятирічної дівчинки, затриманий за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.115 п.2, п.10 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного ув'язнення.

Нагадаємо, 27 серпня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Лощинівка знайдено тіло дитини з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. З'ясувалося, що дев'ятирічна дівчинка проживає недалеко від місця події. Зникнення доньки батьки виявили вночі і до ранку про її місце знаходження нікому нічого відомо не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-