Геращенко стривожена істерикою маріонеток Путіна на нормандський формат

Геращенко стривожена істерикою маріонеток Путіна на нормандський формат

Укрінформ
У п'ятницю, 26 серпня, на засіданні в Мінську маріонетки Кремля всіляко критикували й дискредитували переговори в нормандському форматі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала представник Києва у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко. 

«З тривожного і важливого, що я хочу особливо відзначити. Це була перша зустріч після кримських провокацій, влаштованих РФ... Після яких Путін грізно заявив, що не бачить сенсу в зустрічі в нормандському форматі і т.д. Так ось, вчора маріонетки Кремля (і не лише вони) влаштували відверту атаку і істерику вже на нормандський формат, всіляко критикуючи і дискредитуючи його», - розповіла вона.

На її думку, така поведінка є тривожним сигналом.

«Темники працюють, підпівали виконали свою партію в кілька голосів. Це тривожний сигнал, і мені здається, лідерам нормандського формату варто звернути на це увагу, бо вже дуже відверто все, що відбувається, виглядає як домашні заготовки і сценарій Кремля. І не треба на це ловитися», - зазначила Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, раніше ФСБ звинуватила українську розвідку в підготовці терактів у Криму. На Радбезі РФ Путін пояснив «диверсію» в Криму небажанням України виконувати Мінськ-2.

Влада України категорично відкинула звинувачення російської сторони в підготовці диверсій у Криму, назвавши заявлене черговою провокацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-