Українські ракети ефективніші за російські - Турчинов

Українські ракети ефективніші за російські - Турчинов

Укрінформ
Ракети українського виробництва на відміну від російських є керованими, у зв'язку з чим є ефективнішими й точно влучають у ціль.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов на полігоні, де відбувались випробування ракети, повідомляє прес-служба політика.

«На відміну від російських аналогів, українські ракети - керовані, і саме тому більш ефективно і точно вражають цілі, що було доведено під час випробувань», - зазначив Турчинов.

За його словами, нинішнім запуском ракети завершився важливий і масштабний етап вогневих випробувань ракет українського виробництва, відповідно до завдань програми, затвердженої Радою нацбезпеки і оборони.

«Всі пуски ракет пройшли надзвичайно успішно», - підкреслив секретар РНБО.

Він також зауважив, що крім пусків ракет у п'ятницю  відбулося «тестування системи керування реактивної системи залпового вогню, яка створена українськими виробниками та забезпечує якісне управління вогнем та точне наведення ракети на ціль».

«Сьогоднішні успішні пуски ракет наші науковці, конструктори та виробники присвятили двадцятип'ятирічному ювілею Незалежності України", - додав Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-