ГПУ: Посол передасть Панамі запит на екстрадицію Каськіва

ГПУ: Посол передасть Панамі запит на екстрадицію Каськіва

Укрінформ
Запит на екстрадицію з Панами колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва передасть посол України.

Про це повідомив у Фейсбук заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

"Для чистоти експерименту пропоную всім охочим відкрити текст угоди між Україною та Республикою Панама про видачу правопорушників та уважно прочитати п.3 ст.7 документу, де дійсно згадується необхідність направлення копії вироку, що вступив у законну силу, у разі направлення запиту про видачу для приведення вироку до виконання. Пан Каськів поки що має інший процесуальний статус - відповідно про направлення копії вироку геть не йдеться. Більше того, ближчими днями оригінал запиту вже досягне території Республіки Панама - на щастя, Посол України в Сполучених Штатах Мексики та в Республіці Панама (за сумісництвом) Руслан Спірін перебував в ці дні в Києві та передасть нарочно потрібні документи панамській стороні", - написав він.

Нагадаємо, екс-керівник Держагентства з питань залучення інвестицій Владислав Каськів у блозі на Українській правді заявив, що його не затримували і не заарештовували, та й картки Інтерполу про нього "не існує".

Для підтвердження своїх слів екс-чиновник опублікував фото, на якому він стоїть поруч з поліцейським і зі свіжим, за його словами, номером панамської газети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-