Гройсман впевнений: Україна реалізує свій величезний потенціал

Гройсман впевнений: Україна реалізує свій величезний потенціал

Укрінформ
Наша незалежність - реалізована, а не формальна, - це успішна українська держава. На цьому наголосив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму вітанні з Днем Незалежності України, повідомляє Укрінформ. 

"За 25 років ми пройшли чималий шлях до справжньої незалежності. День за днем ми відбудовуємо свою власну державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на власній землі, закладаємо підвалини майбутнього для наших дітей. Але маємо визнати, що шлях нашого становлення виявився не таким безболісним, як це видавалося чверть століття тому. З перших днів державності український суспільний організм був вражений важкими хворобами: корупцією, олігархізацією, залежністю від сусідньої держави. Проте дві новітні революції засвідчили, що українці не збираються миритися з таким станом речей", -наголосив Прем'єр-міністр.

На переконання Гройсмана, Україна є сучасною європейською нацією, що поділяє європейські демократичні цінності і готова щодня за них боротися. "Під час Революції Гідності ми обрали шлях важкої праці заради нашого майбутнього. Тому ми здійснюємо реформи та запроваджуємо зміни в усіх секторах життєдіяльності держави та суспільства", - підкреслив глава уряду.

За словами Прем'єра, сьогодні ми знову змушені, як і багато попередніх поколінь українців, відстоювати нашу незалежність із зброєю в руках. "Життя тисяч наших братів і сестер - та ціна, яку платить Україна, щоб відстояти свій суверенітет і своє право самостійно обирати своє майбутнє. Ми маємо захистити нашу землю і здійснити глибинні перетворення у нашій державі, які забезпечать сталий економічний поступ і інтеграцію в європейський та євроатлантичний інтелектуальний, економічний і політичний простір", - наголосив Гройсман.

"Попереду буде ще багато труднощів, але я впевнений, що разом ми подолаємо усі перешкоди і Україна реалізує той величезний, фантастичний потенціал, який ми маємо", - підкреслив Прем'єр-міністр України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-