Апеляційний суд скасував відсторонення Василишина від посади

Апеляційний суд скасував відсторонення Василишина від посади

Укрінформ
Апеляційний суд міста Київ задовольнив апеляційну скаргу захисту заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина на відсторонення його від посади. 

Про це інформує прес-служба суду. 

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Василишина Р.Й., – задовольнити. Ухвалу слідчого судді Дніпровського районного суду міста Київ від 14 липня 2016 року, якою задоволено клопотання слідчого в особливо важливих справах Першого слідчого відділу управління Прокуратури міста Київ, погоджене прокурором відділу Прокуратури міста Київ, та відсторонено від посади заступника міністра охорони здоров’я України, керівника апарату Василишина Р.Й. в межах строку, який не може становити більше 2-х місяців та перевищувати строк досудового розслідування – до 8 вересня 2016 року, – скасувати", - йдеться в рішенні суду.

Також Апеляційний суд виніс нову ухвалу, якою було відмовлено в задоволенні клопотання слідчого в особливо важливих справах Першого слідчого відділу управління Прокуратури міста Київ у відстороненні від посади заступника міністра охорони здоров’я  Василишина.

Нагадаємо, Василишин підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання хабара).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-