На Умерова намагаються впливати через тиск на його сім’ю - Смедляєв

На Умерова намагаються впливати через тиск на його сім’ю - Смедляєв

Укрінформ
В окупованому Криму сина поміщеного в Республіканську психіатричну лікарню на примусове обстеження заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова – Сулеймана переслідує "Лада Пріора".

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна"  розповів голова Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв.

"Стан здоров'я Ільмі Умерова залишає бажати кращого. У нього постійні проблеми зі здоров'ям, була втрата свідомості. Але незважаючи на це, зламати його не вдається. І зараз вже робляться інші спроби: вплив через членів сім'ї. Сина Сулеймана Умерова вже два дні прямо, постійно, нахабним чином переслідує "Лада Пріора". Тобто, натякаючи таким чином, що ось змініть вашу точку зору, відмовтесь від ваших слів і у вас все буде добре", - розповів Смедляєв.

Смедляєв також уточнив, що біля будинку Умерова провели молебень, в якому брало участь близько тисячі людей з усього Криму. Умерова відвідав у лікарні адвокат Микола Полозов.

Як повідомлялося, стан здоров'я Ільмі Умерова, який за наполяганням ФСБ утримується в психіатричній клініці, залишається тяжким, він втрачав свідомість. Головна проблема в стані Умерова - гіпертонічна хвороба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-