Санкції проти Росії потрібно не тільки продовжувати, а й посилювати - Парубій

Санкції проти Росії потрібно не тільки продовжувати, а й посилювати - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій переконаний, що санкції проти Росії, застосовані міжнародною спільнотою, потрібно не тільки продовжувати, але й також посилювати.

Про це він заявив журналістам в кулуарах XII наради керівників дипломатичних установ України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тиск і захист України може будуватися по двох ключових фронтах. Один - це мілітарний фронт, на якому сьогодні утримує позиції реформована, оновлена українська армія. Але не менш важливим є міжнародний фронт, не менш важливі санкції, які проти Росії застосували держави всього вільного світу. Вкрай важливо, щоб ця тенденція і санкції не тільки залишалися, а й ставали більш жорсткими", - сказав спікер.

При цьому Парубій нагадав, що в країнах, які застосували санкції проти РФ, досить часто точаться дискусії щодо того, що ці санкції є надто важкими для національних економік цих держав.

Проте, за словами Парубія, завдяки зусиллям українських дипломатів вдається продовжувати ці санкції, як і об'єднувати міжнародне співтовариство навколо допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-