Кравчук сказав, чому потрібен парад

Кравчук сказав, чому потрібен парад

Укрінформ
Перший Президент України Леонід Кравчук вважає, що військовий парад на День незалежності України потрібен і його треба проводити.

Про це він заявив у понеділок на прес-конференції в Укрінформі, коментуючи дискусію з цього приводу у соцмережах. 

"Я вважаю, що парад треба проводити. Я скажу по-філософськи: тут є момент самої істини, а є момент огортання істини. Істина полягає в тому, що ми вже не вперше його проводимо, і тоді виникає запитання: чому раніше проводили, а зараз, у 25-річний ювілей, не проводимо - або передумали, щось не те робили до цього, або ми не славимо нашу армію, наше військо і нашу військову силу", - сказав Кравчук.

Окрім того, на його переконання, нинішня влада заслужила підтримки і схвалення тих дій, які стосуються зміцнення українського війська.

"Два роки тому в нас не було нічого, власне кажучи, для серйозного захисту, а зараз ми вже можемо сказати: Україна може дати відсіч, якщо раптом ворог піде на нас. Тобто підтримати українське військо, українську армію через парад також потрібно", - вважає перший Президент.

Третьою причиною на користь проведення параду, на його думку, є те, що нам треба показати: ми маємо силу, схвалюємо її "всім людом українським" і будемо будувати українське військо на засадах сучасного технічного, науково-технічного і організаційно-військового процесів.

"Тобто, я цим хочу сказати, що парад потрібен. Який він має бути? Такий, як буде", - підсумував Кравчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-