Захист Умерова подав заяву до Генпрокуратури і ФСБ

Захист Умерова подав заяву до Генпрокуратури і ФСБ

Укрінформ
Захист заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова подав заяви на ім'я Генпрокурора РФ, директора ФСБ та уповноваженого з прав людини в РФ.

Про це у Facebook пише адвокат Микола Полозов.

«Захист Ільмі Умерова подав заяви на ім'я Генпрокурора РФ Чайки, директора ФСБ Бортнікова, уповноваженого з прав людини в РФ Москалькової за фактами незаконного переміщення Ільмі Умерова на стаціонарну психіатричну експертизу, тиску на його лікарів з метою дострокового припинення госпіталізації, за ознаками складу злочину "перевищення посадових повноважень" у діях слідчого УФСБ по Республіці Крим і м. Севастополю Скрипки», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, на так званому суді за клопотанням ФСБ щодо проведення судово-психіатричної експертизи заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу Умерову стало погано і його помістили до лікарні. Після цього суддя винесла ухвалу про задоволення клопотання - всупереч закону, за відсутності обвинуваченого.

Вранці 18 серпня співробітник ФСБ забрав Ільмі Умерова з лікарні у Сімферополі і відвіз у дев'яте відділення стаціонарної судово-психіатричної експертизи для проведення примусової судово-психіатричної експертизи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-