Корбану змінили запобіжний захід, він вже в Ізраїлі

Корбану змінили запобіжний захід, він вже в Ізраїлі

Укрінформ
Екс-лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан перебуває на лікуванні в Ізраїлі, куди виїхав на підставі дозволу, наданого Дніпровським райсудом м. Києва від 7 червня 2016 року.

Про це йдеться в ухвалі Печерського райсуду м.Києва щодо запобіжного заходу для Корбана від 11 серпня, передає Українська правда.

В ухвалі суду вказується, що Корбан, щодо якого 6 лютого 2015 року було застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, не мав права залишати місце свого проживання до 15 квітня.  14 квітня строк дії запобіжного заходу продовжили.

Нагадаємо, 15 березня Апеляційний суд міста Києва відмовив у задоволенні скарг захисту Геннадія Корбана на рішення Дніпровського райсуду про продовження тримання політика під вартою до 15 квітня та залишив без змін відповідну ухвалу.

Нагадаємо, Корбан був затриманий правоохоронцями 31 жовтня. Йому інкримінують злочини з ряду статей Кримінального кодексу України: ст. 255  (Створення злочинного угрупування), ст.191 (Розкрадання грошових коштів), ст.349 (Викрадення осіб). Дніпровський суд Києва визначив, що Корбан має перебувати в слідчому ізоляторі Києва.

7 червня слідчим суддею Дніпровського районного суду м.Києва змінено запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов'язання, "з покладенням на підозрюваного обов'язків, передбачених ч. 4 ст. 194 КПК України", дію яких було продовжено до 10 серпня включно, зазначено в ухвалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-