Фейгін анонсував «захоплюючу трансляцію» свого виїзду за кордон

Фейгін анонсував «захоплюючу трансляцію» свого виїзду за кордон

Укрінформ
Російський адвокат Марк Фейгін, якому обмежили виїзд з країни, вирішив подати до суду на судового пристава, що порушив питання про заборону на його виїзд з країни.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Я подаю на порушення кримінальної справи відносно пристава по ЦАО Плотнікова А.А., що виніс ухвалу про заборону мого виїзду за ст.285 КК РФ, зловживання посадовими повноваженнями. І наполягатиму на його негайному звільненні», - пише Фейгін.

Раніше він повідомив, що цими вихідними планує придбати квиток на літак за кордон - на найближчий час. І демонстративно піде на прикордонний контроль: «Чекайте найбільш захоплюючу трансляцію з акту явочної реалізації конституційного права на виїзд! Тільки так варто захищати свої права».

Як відомо, Марк Фейгін веде справу «Мустафа Джемілєв проти ФСБ», а також справу Ільмі Умерова. Раніше він збирав команду захисту у справі Надії Савченко, яке завершилося перемогою їх стратегії зі звільнення українського політв’язня.

У четвер стало відомо, що Марку Фейгіну обмежили виїзд їх країни через, нібито, несвоєчасно сплачені автоштрафи на сум до 5,5 тис. рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-