ЗСУ готові до можливої ескалації та вторгнення РФ - Порошенко

ЗСУ готові до можливої ескалації та вторгнення РФ - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вважає високим рівень загрози вторгнення Росії на території України, але українські збройній сили готові до будь-якого розвитку подій.

Про це Глава держави заявив під час робочої поїздки до Львівської області, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Імовірність ескалації конфлікту залишається дуже значною, та й повномасштабного російського вторгнення по всіх азимутах ми абсолютно не виключаємо. Ми готові, наші збройні сили, дати відсіч ворогу і на сході, де ворог окупує Донбас, і вздовж адміністративного кордону з Кримом", - сказав Порошенко.

Він додав, що  кількість обстрілів терористами українських позицій останнім часом зросла. Сьогодні вночі було зареєстровано "рекордну кількість" обстрілів - майже 100, нагадав Порошенко.

При цьому він наголосив, що проведені консультації із керівництвом США та ЄС дають підстави розраховувати на підтримку України в її визвольній боротьбі за власну незалежність, суверенітет та територіальну цілісність

У м. Броди Глава держави заклав капсулу на місці будівництва нового заводу французької компанії Nexans, оглянув стан ремонту автомобільної дороги "Броди – Радехів – Червоноград", а також відвідав військову частину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-