НАБУ не полишить справу, в рамках якої прослуховувало співробітників ГПУ - Ситник

НАБУ не полишить справу, в рамках якої прослуховувало співробітників ГПУ - Ситник

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро України заявив, що ті провадження, в рамках яких проводилось стеження за співробітниками департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ, залишатимуться в НАБУ до завершення їх розслідування.

Про це Артем Ситник заявив в четвер під час спільного брифінгу з генеральним прокурором України Юрієм Луценком в Укрінформі.

«Ті провадження, по яким проводилися негласні слідчі дії (стеження за співробітниками Генпрокуратури — ред.), вони залишаються в НАБУ і по ним буде в подальшому проводитись розслідування до прийняття остаточного рішення по ним», - сказав Ситник.

За його словами, негласні дії, які проводили співробітники НАБУ в рамках кримінального провадження, яке підслідне Бюро, щодо працівників ГПУ, «проводились в рамках чинного законодавства під прикриттям силового підрозділу НАБУ».

Як повідомлялося, 12 серпня начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк заявив про побиття спецпризначенцями НАБУ 3 співробітників прокуратури у Києві.

Водночас, директор НАБУ Артем Ситник заявив, що ГПУ затримала двох "технічних" працівників НАБУ, які проводили негласні слідчі дії.

За його словами, співробітників НАБУ тримали в кабінетах і у підвалі Генпрокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-