Російський ПАРНАС хоче легально відвідати Крим

Російський ПАРНАС хоче легально відвідати Крим

Укрінформ
Кандидати у депутати Держдуми від ПАРНАСу в Краснодарському краї звернулися до українського консульства за транзитною візою, щоб мати можливість потрапити у Крим для агітації, «поважаючи норми міжнародного права».

Про це повідомили Інтерфаксу в прес-службі регіонального відділення партії.

"Кандидати у депутати Державної Думи, висунуті "Партією народної свободи" у складі регіональної групи №33 (Краснодарський Край-Адигея-Крим), Олексій Корольов, Олександр Сафронов і Марина Капица направили до Генерального консульства України в Ростові-на-Дону заяви на відкриття транзитних віз в Україну", - сказали у ПАРНАСі.

У зверненні на ім'я генконсула зазначається, що таким чином кандидати зможуть прибути на територію окупованого Криму сушею через Україну, "поважаючи норми не лише вітчизняного законодавства, а й водночас міжнародного права".

"Кандидати утримаються від організації виборчої кампанії в Криму у разі відсутності схвалення з боку України", - сказав керівник регіонального відділення партії Леонід Запрудін.

Партії, що беруть участь у виборах до Держдуми, мають висувати кандидатів-списочників по всій території Російської Федерації. З'їзд ПАРНАС раніше доручив ведення виборчої кампанії на території Криму переважно кандидатам-членам партії, зареєстрованим у Краснодарському краї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-