НАБУ підтверджує: глава штабу Трампа фігурує у

НАБУ підтверджує: глава штабу Трампа фігурує у "чорній касі" ПР 22 рази

Укрінформ
Серед прізвищ осіб у списку так званої чорної бухгалтерії Партії регіонів, яку розслідують детективи Національного антикорупційного бюро України, значиться з-поміж інших Пол Манафорт.

Це "Українській правді" підтвердили у понеділок в НАБУ.

"Відповідно до списків, на витрати, пов’язані з даною особою, починаючи з 20.11.2007 року було виділено загалом понад 12,7 млн доларів США", – повідомила прес-служба Антикорупційного бюро.

Зазначається, що останній запис в так званій "амбарній книзі" партії Віктора Януковича стосовно Манафорта датується 5 жовтня 2012 року.

"Наголошуємо, що наявність прізвища Манафорта у "списках" не означає, що він дійсно отримав ці кошти, адже у графі отримувачів значаться підписи інших осіб. Досудове розслідування у даному провадженні триває", – наголосили в НАБУ.

Раніше видання The New York Times, посилаючись на дані Національного антикорупційного бюро України, повідомило, що керівник передвиборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа екс-радник Віктора Януковича Пол Манафорт міг отримати 12,7 млн дол. з України з 2007-го по 2012 рік.

В Антикорупційному бюро стверджують, що ім'я Манафорта 22 рази фігурує в так званій "чорній касі", в якій містяться дані про корупційну діяльність Партії регіонів за 5 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-