Луценко і Ситник разом розберуть «позаштатну ситуацію»

Луценко і Ситник разом розберуть «позаштатну ситуацію»

Укрінформ
У середу, 17 серпня, заплановано зустріч Генерального прокурора України Юрія Луценка та директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Так, після того, як стався конфлікт, Юрій Віталійович зв'язався з паном Ситником, вони поговорили і домовилися про спільну зустріч у середу, 17 серпня", - зазначила Сарган.

Вона повідомила, що зараз Луценко перебуває з робочим візитом в Ізраїлі і повернеться тільки у вівторок, 16 серпня, пізно ввечері.

За її словами, сьогодні Генпрокурор України має зустрітися з міністром оборони Ізраїлю, а також з державним прокурором. На завтра заплановано зустріч з міністром юстиції та підписання меморандуму про взаєморозуміння між ГПУ і Міністерством юстиції держави Ізраїль щодо правового співробітництва.

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня Начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк заявив про побиття спецназом НАБУ 3 співробітників прокуратури в Києві

У Національному антикорупційному бюро України назвали сутичку зі співробітниками Генпрокуратури "позаштатною робочою ситуацією". У НАБУ пояснили, що 12 серпня під час проведення прихованого спостереження за об’єктом в одному із кримінальних проваджень, розслідуваних детективами антикорупційного бюро, до приміщення, в якому перебували працівники НАБУ, намагалися проникнути співробітники Генпрокуратури, які сприйняли дані слідчі дії як стеження за собою. В результаті виникла бійка.

В Антикорупційному бюро заявляють, що всі слідчі дії НАБУ за місцем інциденту відбувалися за рішенням суду у повній відповідності до закону.

Після втручання керівників ГПУ та НАБУ подальшої ескалації конфлікту вдалося уникнути.

Генпрокуратура почала розслідувати бійку між прокурорами та спецназом НАБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-