У Сєвєродонецьку затримали бійця полку

У Сєвєродонецьку затримали бійця полку "Миротворець"

Укрінформ
У Сєвєродонецьку в неділю працівниками Управління карного розшуку ГУ Нацполіції у Луганській області під час виконання службових обов’язків було затримано співробітника полку поліції особливого призначення "Миротворець".

Про це повідомляє "Миротворець" на своїй сторінці в Facebook.

"Просимо надати офіційне пояснення щодо затримання та утримання під вартою нашого співробітника. Наразі представники полку перебувають під стінами прокуратури Луганщини до з’ясування обставин", - йдеться в повідомленні.

Командування та особовий склад полку "Миротворець" висловлюють глибоку стурбованість з приводу дій співробітників управління карного розшуку та прокуратури Луганської області і закликає усіх уповноважених осіб діяти виключно за нормами законів та громадянського права.

У своєму Фейсбуці боєць Євген Карась повідомив, що співробітника "Миротворця" Дмитра Іващенка затримано за події річної давності - обшук у командира місцевих сепаратистів. "В Києві завтра об 11:00 буде похід до Генпрокуратури, щоб увідомити, що ця справа скоріше за все є очевидно корумпованою показовою розправою від луганських сепаратистів", - підсумовує автор допису.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-