В Уряді кажуть, щоб з понеділка до них

В Уряді кажуть, щоб з понеділка до них "папірців" не несли

Укрінформ
Секретаріат Кабінету міністрів України з  понеділка, 15 серпня, жодних листів в паперовому вигляді від центральних органів виконавчої влади не прийматиме.

Про кореспонденту Укрінформу повідомив міністр Кабміну Олександр Саєнко.

«З 15 серпня секретаріат Кабміну жодних листів в паперовому вигляді від центральних органів виконавчої влади не прийматиме", - сказав Саєнко.

За його словами, нині немає жодних перешкод для переходу Уряду на електронний документообіг.  Всі необхідні для цього рішення ухвалені, центральним органам виконавчої влади надано доступ до системи електронної взаємодії, також створено умови для підключення інших зацікавлених установ.

«Очікуємо на відчутне прискорення документообігу, скорочення строків розгляду робочих питань, в перспективі - на заощадження коштів. Перехід на електронний документообіг – це лише один з комплексу кроків, спрямованих на покращення роботи Уряду, які ми зараз здійснюємо», - сказав міністр.

Нещодавно, нагадав Саєнко, урядовці ухвалили зміни до Регламенту Кабміну та Типової інструкції з діловодства,. Це дозволить вдосконалити процедуру підготовки  рішень Кабміну. "Ми  впроваджуємо нові підходи до їх розробки, працюємо над оптимізацією структури секретаріату, для підвищення комунікації з громадянами запускаємо механізм електронних петицій. Реалізація всього комплексу цих кроків дасть відчутний ефект, сподіваюсь, вже за кілька місяців", - підкреслив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-