У Кабміні розказали, як готували влітку законопроекти в Раду

У Кабміні розказали, як готували влітку законопроекти в Раду

Укрінформ
У серпні основна робота в Кабінеті міністрів України спрямована на підготовку пакета урядових законопроектів до другої сесії Верховної Ради VIII скликання, яка після перерви відкриється 6 вересня.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, який за дорученням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана координує цю роботу, повідомляє Урядовий портал.

"Інтенсивна спільна робота Верховної Ради і Кабінету міністрів в осінній період матиме критичне значення для того, щоб реформи в Україні отримали новий поштовх", - сказав міністр.

Серед найважливіших питань - питання розвитку економіки, підготовки проекта Державного бюджету, податкової реформи, реформування митниці. Також уряд готує рішення, спрямовані на продовження децентралізації, щодо впровадження Стратегії державного управління, медичної реформи, реформи в сфері енергетики і транспорту, соціальної сфери і в галузі освіти.

За словами Саєнка, Прем’єр-міністр поставив перед кожним міністром конкретні завдання, але, враховуючи літній період, дав можливість кожному скористатись короткими відпустками, в основному 5-10 днів, за умови, що відповідна робота в міністерствах буде продовжуватись в інтенсивному режимі.

Уже на цьому тижні можна очікувати, що в міністерствах відбудуться обговорення відповідних напрацювань і до кінця серпня відповідні законопроекти будуть внесені і затверджені на засіданнях Кабміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-