Турчинов назвав єдиний чинник, що стримує агресію Путіна

Турчинов назвав єдиний чинник, що стримує агресію Путіна

Укрінформ
Українська армія є головним фактором стримування агресії президента РФ Володимира Путіна та збереження безпеки у Європі.

Таке переконання висловив секретар Ради нацбезпеки й оборони Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба відомства.

"Єдине, що сьогодні стримує розгортання нового етапу військової агресії проти нашої країни, - це розуміння кремлівським керівництвом неминучості великих втрат від протистояння з нашою армією. Сьогодні наші Збройні сили, Національна гвардія та інші військові формування - це головний фактор стримування агресії Путіна проти України", - сказав він, додавши, що це також головний аргумент збереження безпеки у Європі.

За його словами, засідання Радбезу Росії є продовженням розкручування брудної провокації проти України, що розпочали вчора ФСБ Росії та сам Путін.

На переконання Турчинова, мета таких дій очевидна - перекреслити мирний шлях припинення агресії та звільнення окупованих територій, посилити ескалацію та створити передумови для загострення конфлікту і подальших агресивних дій Росії.

"Саме тому необхідно належно підтримувати та фінансувати нашу армію та, незважаючи на протидію багатьох популістів і зрадників з депутатськими мандатами, забезпечити виконання оборонного бюджету поточного року і сформувати гідний бюджет сектору безпеки та оборони на наступний рік. Наші вороги мають розуміти, що вони ніколи не поставлять Україну на коліна", - наголосив Турчинов.

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня ФСБ звинуватила українську розвідку в підготовці терактів у Криму, а президент РФ Володимир Путін заявив, що керівники України "перейшли до практики терору".

Міністерство оборони України спростувало поширену ФСБ інформацію про участь підрозділів Головного управління розвідки МОУ у диверсійній діяльності на території тимчасово окупованої АР Крим та назвало її спробою РФ відвернути увагу місцевого населення і світової спільноти від перетворення півострова на ізольовану військову базу.

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав заяву ФСБ брехнею і ще одним елементом гібридної війни проти нашої країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-