Мотузяник: Заяви Кремля виголошені з метою ескалації конфлікту

Мотузяник: Заяви Кремля виголошені з метою ескалації конфлікту

Укрінформ
В окупованому Криму не був затриманий жодний співробітник української розвідки.

Про це заявив у четвер на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Усі вчорашні заяви Москви не відповідають дійсності, Україна не вчиняла збройних провокацій ні в цьому, ні в іншому районах, жодного співробітника Головного управління розвідки Міністерства оборони України в окупованому Криму затримано не було. Ці дії та заяви Кремля виголошені з метою дискредитації України, зриву Мінських домовленостей, а також ескалації конфлікту на сході України, спричиненого російською агресією", - наголосив Мотузяник.

Він нагадав, що Президент України вчора у відповідь на різкі заяви Кремля чітко підкреслив, що саме Росія давно і щедро фінансує та активно підтримує тероризм на території України, піднявши його до рівня своєї державної політики.

Брехливі заяви російського керівництва, за словами Мотузяника, були відкинуті і українськими партнерами зі Сполучених Штатів Америки, які заявили, що жодних підтверджень російських звинувачень не існує.

При цьому речник АПУ закликав усіх українських громадян у цій ситуації із загостренням конфлікту з Росією зберігати пильність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-